Як обрати найкращу POD-систему

08.03.2024 | Лайфхак | Просмотры: 73

Великі чи маленькі, класичного чи інноваційного дизайну — парилки вейп наряду зі смартфонами стали звичними для кожного гаджетами й супроводжують власниківп ротягом усього дня

Заходьте в інтернет-магазин Octolab, щоб онлайн замовити POD та вейп оптом — це надійний та респектабельний постачальник з гарною репутацією, з яким завжди приємно мати справу.

Сучасний ринок вейп-продукції пропонує безліч цікавих рішень, які задовольнять смаки навіть самого вибагливого користувача. Великі та маленькі, класичного чи інноваційного дизайну — парилки вейп наряду зі смартфонами вже стали звичними для кожного гаджетами та супроводжують своїх власників протягом цілого дня. 

Кожен може обрати саме такий пристрій, який сподобається саме йому:

  • одноразовий чи такий, що перезаправляється;
  • компактний чи класичного форм-фактора;
  • потужний для довгого паріння чи економний для швидкого насичення нікотином.

І кожен з варіантів має свої переваги. Одноразки відносно дешеві та їх не потрібно заправляти. Але ж активним вейперам доводиться носити з собою по декілька штук, а викидаючи на смітник використані одноразові вейпи, ми створюємо багато проблем для екології. Не дивно, що переважна більшість користувачів віддає перевагу багаторазовим подам зі змінним картриджем, що герметично закривається.

Герметичний резервуар допомагає рідині не втрачати свій аромат та смакові властивості упродовж довгого часу, а для заправки передбачений невеличкий отвір, який щільно закривається гумовою пробкою.

Яка вона, найкраща POD-система

На відміну від одноразок, ПОД-система слугує власнику набагато довше, тому вона відрізняється високою якістю виконання та зручністю у користуванні. Для подів пропонується багато різноманітних дизайнів та кольорових вирішень, що відкриває безмежні можливості для індивідуалізації свого гаджета. 

Більшість компактних подів складаються з картриджу та батарейного модуля, у якому розташований акумулятор та система керування. Картридж можна перезаправляти багато разів, а коли він вичерпає свій ресурс, то просто замінюється новим. Атомайзер чи випаровувач зазвичай вбудований у картридж, чи бак. Основними його складовими є спіраль розжарювання, за допомогою якої випаровується рідина, та наповнювач з ретельно очищеної бавовни. Опір спіралі автомайзеру підбирається виходячи з густини рідини — чим більше співвідношення VG/PG, тим нижчим повинен бути опір, а це потребує збільшення потужності батареї, тому зазвичай для ПОД систем рекомендують рідину зі співвідношенням не більше 50/50. 

Смаки у всіх клієнтів різні, тому на вітрині Вашого магазину повинен бути якнайширший асортимент різноманітних пристроїв та наборів компонентів. Заходьте в Octolab, щоб онлайн замовити POD та вейп https://octolab.com.ua/pod-systemy оптом за дуже вигідними цінами. Найбільший вибір, висока якість обслуговування та індивідуальний підхід до кожного замовника — це безпомилкові ознаки надійного постачальника, з яким завжди приємно мати справу.

Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?