Общие темы

 
Автор
Дата создания
  Помогите решить задачу по праву, ПЛИЗЗ!!!!!!!!!!!
22.12.2006 20:40:54
Гость
всем привет)))пмогите плиз)))

Товаровед универмага Петров был направлен на меховую фабрику для отбора образцов изделий,нужных универмагу.Совершение этих действий было предусмотрено в доверенности,выданной ему.Однако Петров не только осмотрел товар,но и заключил договор на поставку партии шапок.Обязательство по этому договору фабрикой выполнено не было,и универмаг обратился в арбитражный суд с иском к фабрике о взыскании штрафа за нарушение срока поставки.
Фабриа мотивировала свой отказ тем,что у Петрова не было необходимых полномочий от универмага,поэтому,по её мнению,договорные обязательства у неё не возникли.У нивермаг настаивал на своём требовании,обосновывая его тем,что после заключения договора,но до наступления срока поставки он несколько раз обращался к фабрике с напоминанием о необходимости выполнить договор.
Какое решение вынесет арбитражный суд?


можно хотя бы ссылку на документ,которым можно воспользоваться.
13.05.2010 19:00:42
Гость
Ребята, кто поступил на автомеханический факультет в прошлом году? Поделитесь впечатлениями от поступления и обучения. Хочу в след. году поступать. Спасибо Антон.
17.05.2010 09:47:29
Гость
Помогите решить задачку
Коли Петру Пелеховому виповнилося 15 років, бабуся в день його народження подарувала йому 1000 грн. Петр наступного дня пішов до банку і поклав ці гроші на дипозитний рахунок. Через 4 місяці він зняв з рахунку 400 грн і купив у сусіда Матюхіна собаку.
Батько Петра, довідавшись про це, почав вимагати від Матюхіна , щоб він забрав собаку і повернув 400 грн. Матюхін відмовився це зробити. Батьки Петра змушені були звернутися з позовом до суду про визнання договору купівлі-продажу недійсним.
Чи підлягає позов задоволенню?
Чи правомірні дії працівників банку, які видали гроші Петру без згоди його батьків?
17.10.2010 12:33:20
Гость

Допомож ть будь ласка вир шти за дачу по земельному праву

Громадянин Коломо ць . . продав одну з двох земельних д лянок , як були позд лен по меж штучним озером , зробленим власне Коломойцем, де в н розводив рибу. П сля продажу земл Коломо ць продовжу користуватися коплиною, яку почав робити , а новий власник претенд вав на частину озера . Новий власник засипав грунтом частину озера , яка зг дно з планом , знаходиться на теретор його д лянки , встановив огорожу. Коломи ць подав до суду з проханням забезпечити йому грошову компенсац ю за знищену частину озера . У суд в н пояснив , що продавав лише землю , а водний об кт продавати не збирався в догов р купл - продажу про об кт н чого не скзано

У вступн й частин :
1.Чи може водний об кт в межах земельно д лянки вважатися частиною права власност , о поширю ться на дану теретор ю?

Урезулююч й частин :
1.Склад ть догов р купл -продажу земл .
2.Чи може водний об кт в межах земельно д лянки вважатися частиною права власност , що поширю ться на дану теретор ю.

Земельний кодекс України в д 25.10.2001р.
17.10.2010 20:51:07
Гость
Приветик!))) Слушайте у меня проблемы!
19.10.2010 13:14:23
Гость
Всем привет))))Помогите пожалуйста решить задачу!!!!

Механік ВАТ «Побутбуд» Володимиров був відсутній на робочому місці протягом першої половини робочого дня. У пояснювальній записці, яку від нього вимагав директор підприємства про причини відсутності протягом чотирьох годин, Володимиров вказав, що на прохання іншого механіка цього ж підприємства надав йому допомогу в ремонті екскаватора на його робочому місці у сусідньому гаражі. Наступного дня був виданий наказ про звільнення Володимирова за п.4.ст.40 КЗпП України за відсутності на робочому місці без поважних причин протягом трьох годин. Вважаючи звільнення незаконним, Володимиров звернувся до суду з позовом про поновлення на роботі та оплату за час вимушеного прогулу.Вирішити цей трудовий спір.
21.10.2010 00:52:15
Гость
кооператив рішенням загальних зборів членів кооперативу був перетворений в товариство з обмеженою відповідальністю.відповідно до статуту кооператива усі його члени працювали в кооперативі на різних роботах за строковими договорами.
перетворення кооперативу в товариство, на думку його членів,не змінили правового статусу працівників: вони залишилися працювати за строковими трудовими договорами.
по закінченні строку трудового договору в бухгалтера Чурикової вона була звільнена з роботи на підставі п.2 статті 36 КЗпП
27.11.2010 20:59:41
Гость
помогите решить задачу на завтра,плизззз)))))))))
Матвієнко був прийнятий на роботу слюсарем-сантехніком з оплатою праці,в розмірі 0,5 тарифної ставки.Відповідно,тривалість його робочого часу складала 50% від тривалості робочого часу на підприємстві.в звязку з цим, щорічна відпустка йому була надана тривалістю у 12 календарних днів.
Чи правомірно це???
29.11.2010 20:20:11
Гость
помогите решить задачу на завтра,плизззз)))))))))
Матвієнко був прийнятий на роботу слюсарем-сантехніком з оплатою праці,в розмірі 0,5 тарифної ставки.Відповідно,тривалість його робочого часу складала 50% від тривалості робочого часу на підприємстві.в звязку з цим, щорічна відпустка йому була надана тривалістю у 12 календарних днів.
Чи правомірно це???
29.11.2010 20:25:38
Гость
Из квартиры Калошиной воры похители ряд ценных вещей.При раследованииэтого дела было установлено что некоторые вещи преступники сдавали ломбард и получали ссуды.В часности ,в ломбарде были обнаружены две шубы принадлежавшие калошиной и опознанные ею.Было установленно что обе шубы были сданы в ломбард под залог ссуды,выданной граждане мартиросовой.Однако выяснилось что гр МАртиросова по указанному адресу который был переписан с ее паспорта при получении ссуды не проживает.Калошина предъявила к ломбарду иск требуя передачи ей двх шуб которые принадлежали ей на праве собственности .возражая против иска ломбард ссылался на то чтосогласно уставу он не обязан проверять является ли клиент сдающий вещи в залог собственником это вещи
08.12.2010 09:38:16
Гость
Помогите пожалуйста уже мозг кипит над задачами не мое это такое решать:
Кудасов, перебуваючи в нетверезому стані, заважав роботі сільського сходу – стукав у двері клубу, кричав, погрожував ножем завідуючому клубом Потапенку, який не пускав його туди в такому стані.
Кваліфікуйте дії Кудасова.

Довідавшись, що Гордійчук зґвалтовано, Красков та Шатайло поїхали до неї на роботу, викликали на вулицю та зажадали дати їм відразу 500 гривень, погрожуючи в разі відмови розповісти її подругам і знайомим про факт згвалтування. Гордійчук відмовилась задовольнити їх вимогу і звернулась із заявою до міліції.
Кваліфікуйте дії Краскова та Шатайло.

Продавець парфумерного відділу універмагу Зотова разом із завідуючою відділу Гречко за ініціативою останньої з 12 травня до кінця місяця продавали товари за підвищеними цінами, одержавши прибуток в сумі 8 тис. грн.
Кваліфікуйте дії Зотової та Гречко.
КК
13.12.2010 21:14:19
Гость
мож и мне поможете:
Громадянка Т. звернулася до юридичної клініки з проханням допомогти оформити позовну заяву до громадянки О. про визнання недійсним договору купівлі-продажу квартири. Позивачка посилалася на те, що при укладенні оспорюваного договору купівлі-продажу 12 січня 2004 року громадянин К., що діяв на підставі її довіреності продав квартиру О. без згоди К. за заниженою ціною.
За таких обставин позивачка просила визнати договір купівлі-продажу недійсним.
Вирішіть справу.
Складіть проект відповідної позовної заяви.


и вот еще

Громадянка похилого віку К., яка є клієнткою юридичної клініки, пред’явила позов до С. та Г. про визнання недійсним договору дарування жилого будинку. Позивачка зазначала, що на вимогу відповідачів, які є її доньками, вона 17 березня 2000 року оформила договір дарування їм будинку. (При укладенні договору К. було 67 років.). С та Г. обіцяли не порушувати її права володіння і користування будинком, допомагати по веденню домашнього господарства.
Відповідачі не виконали своїх зобов’язань, створювали умови, за яких вона не могла проживати в будинку, залишали її без догляду в зимовий період. Посилаючись на те, що правочин укладений внаслідок помилки, позивачка просила визнати договір недійсним.
Вирішить справу по суті, обґрунтовуючи свою відповідь. Складіть відповідний проект позовної заяви. Які докази повинна надати позивачка для обґрунтування своєї позиції по справі.


пожалуйста помогите,сам не осилю
18.12.2010 19:51:35
Гость
ПОМОГИ КТО МОЖЕТ РЕШИТЬ ЗАДАЧУ ПО ТАМОЖЕННОМУ ПРАВУ РФ1ОЧЕНЬ НАДО...
Согласно акту таможенного досмотра Фондом культуры имени Архиппы Перттунена ввезен из Финляндии автомобиль «Форд-транзит» типа «микроавтобус» стоимостью 479 999 руб., 2004 года выпуска, емкостью двигателя 2000 см3, который имел остекленные боковую и заднюю дверь, что дает основание классифицироватъ его по товарной позиции 8703 ТН ВЭД СНГ - автомобиль легковой, предназначенный для перевозки людей.
В декларации был указан код 870421990 - автомобиль грузовой. Данное обстоятельство повлекло за собой неуплату таможенных платежей.
Примите решение по делу
20.12.2010 10:59:25
Гость
Помогите пожалуйста решить задачу по С++!!
Про место проживания студентов группы и по запросу-"фамилия студента"-выводит место его проживания. Заранее огромное спасибо!!!!
15.01.2011 15:18:30
Гость
Всем привет)помогите с задачей!!Но только на укр языке)ну и написать тоже надо на укр языке!)если на получится тогда пишите на русском)
Задача:
Громадянка Петренко склала заповіт,у відповідності з яким 1000 грн її збережень повинні були перейти її синові,а меблі-сестрі.Інших родичів у неї не було.Після смерті Петренко син відмовився пеедавати меблі її сестри.В який формі повинен складатись заповіт?Чи має право сестра померлої вимагати переачу їй меблів?
26.01.2011 20:13:32
Страницы:

предыдущая   следующая

 1  |  2  |  3  |  4  |  5 


 

Добавить ответ

Смайлы :
Сообщение :
* * сообщения рекламного характера удаляются, если все же хочется как-то прорекламироваться оставьте объявление на главной странице за 100 Вт. или разметите рекламу на сайте
Скoлькo бydeт ceмь пpибaвить дeвять: *
 
 

Горячие темы

 
сообщений
последнее сообщение
МЕГА каталог технической литературы :
1
03.09.2007 15:01:05
TUROK_(adm)
 

Другие темы в форуме

 
сообщений
последнее сообщение
Кто какие сигаретты курит?
10
20.04.2024 01:34:37
Goras
Информация по доходному бизнесу.
2
01.05.2023 16:16:10
AByuro
горячие темы  ( 1 2 )
21
22.10.2022 17:29:53
Ридер_007
Что даёт вам интернет ?  ( 1 2 3 )
32
27.02.2022 18:14:35
Андрей Жданок
Найти книгу
6
04.02.2022 01:30:39
Гость
Какие сайты хорошо платят  ( 1 2 3 )
37
04.02.2022 01:26:11
Гость
Борьба с коррупцией!  ( 1 2 )
25
29.11.2021 21:57:07
Андрей Жданок
как открыть своё дело  ( 1 2 3 4 )
56
30.07.2021 15:42:19
Динозаврик
Работа для студентов с БД  ( 1 2 )
25
30.07.2021 15:39:14
Динозаврик
Поступление на факультет СБУ  ( 1 2 3 ... 35 )
511
28.08.2018 15:44:47
Гость

 
 
Логин:
Пароль:
 
 
Зарегистрируйся и получи 50 Вт. ?
 
 
 
Форум / Общие темы / Помогите решить задачу по праву, ПЛИЗЗ!!!!!!!!!!! - СтудЗона